Bekijk onze uitgebreide mogelijkheden

Mocht je naast de reguliere ticketverkoop ook behoefte hebben aan meer hulp bij de verkoop, dan bieden wij tal van extra mogelijkheden om jouw verkoop een extra boost te geven.

Standaard inbegrepen bij onze service

Maak een goede eerste indruk met een vlotte entree

Tickets & Toegangsbeheer

Wanneer je een organisator bent van evenementen, kom je erachter dat je zonder tickets & toegangsbeheer niet ver zal komen. Het zijn één van de belangrijkste zaken voor je evenement. De toegang van een evenement zorgt voor de eerste indruk, en die zet de toon! Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat we dit zo optimaal mogelijk kunnen doen voor jou organisatie!

Heb je speciale wensen, verzoeken of iets unieks voor jouw evenement of activiteit?

Klik dan hier en neem direct contact met ons op!

Scan App

Met onze handige scan app scan je eenvoudig de tickets aan de deur. Binnen enkele seconden is de scan verwerkt en is het ticket verwerkt. Je kunt zowel van papier als van een mobiel scannen.

Wallet

Je bezoekers kunnen hun gekochte tickets eenvoudig opslaan in hun Google of Apple Wallet. Hiermee houden ze overzicht over hun tickets, en scan je ze nóg gemakkelijker aan de entree.

Bezoekers Registratie

Wil je graag van al je bezoekers gegevens ontvangen? Bij elk evenement is het mogelijk om bij aankoop te vragen om gegevens van de bezoekers per ticket. Zo weet je precies wie er komt.

Extra uitbreidingen op onze service

Met mooie posters krijgt jouw evenement de juiste aandacht.

Posters & Flyers laten drukken of ontwerpen

Door opvallende posters en flyers te maken krijgt jouw evenement vooraf de juiste aandacht! Wij hebben een eigen drukker die geweldig drukwerk print tegen een scherpe prijs. En natuurlijk kunnen we je ook helpen bij het ontwerp voor de posters, flyers of zelfs visitekaartjes om jouw evenement te promoten!

Geef jouw vrijwilligers/personeel een herkenbare look!

Merchandise & Promotiemateriaal

Jouw logo op een pet, t-shirt of drinkfles alles is te regelen! Alle soorten tastbare producten die je nodig hebt voor het vergroten van je bereik of verdiensten. Zo steek je jouw medewerkers in een toffe look voor het evenement en kun je je eigen logo voorbij zien komen op de kleding van je bezoekers!

Geef jouw ticket verkoop een boost met goede marketing.

Ondersteuning bij Marketing en Social Media campagnes

Marketing Support is een breed genomen term waarmee eigenlijk bedoeld wordt: ” Hoe en op welke manier bereik je jou doelgroep het best?”. Deze vraag beantwoord dan ook precies wat wij bedoelen met Marketing Support . Dus heeft jou evenement hulp nodig bij het bereiken van je doelgroep? Wil jij Social Media écht slim inzetten? Dan kunnen wij de marketing voor je supporten en goede social media campagnes maken!

Kies ook voor professionele verkoop aan de deur.

Dagkassa & ondersteuning op locatie

Niet iedereen koopt graag tickets voorafgaand aan een evenement. En soms heb je nog niet alle tickets verkocht. Met onze dagkassa komen wij je op locatie helpen met de verkoop van de laatste tickets of dagtickets.

We nemen een eigen pinautomaat mee en bezoekers krijgen netjes een betaalticket. Zo geef je meteen het juiste signaal af voor een geslaagd evenement! En kun je ook de impulsieve bezoeker naar je evenement trekken.

Blijf in contact met je ticketkopers.

Extra mailings voor communicatie met de ticketkopers

Wanneer de tickets gekocht zijn kan het slim zijn om in contact te blijven met je ticketkopers. Zij zijn namelijk al zo enthousiast dat ze tickets gekocht hebben! Wij kunnen met een mailing nieuws onder de aandacht brengen, wat er vaak voor zorgt dat er over je event gepraat wordt! En dus weer meet ticketverkopen op kan leveren.

Ook kunnen we met onze mailings de bezoekers op de hoogte brengen van praktische zaken zoals parkeer gelegenheid, meenemen van poncho’s, of de planning van je event. Hiermee verloopt je evenement zelf nog soepeler.

Krijg feedback over de beleving van jouw bezoekers

Een survey sturen naar alle ticketkopers ná jouw event

Nadat je evenement is afgelopen ben je natuurlijk super benieuwd, hoe hebben jouw bezoekers je evenement ervaren? Met een enquête kun je gerichte feedback krijgen van iedereen die tickets voor je evenement heeft gekocht. Vraag je je af of je het evenement nog een keer kunt organiseren? Dan is dit dé tool om te weten wat je kunt verbeteren, en welke elementen er zeker in moeten blijven.

Wij zorgen voor een duidelijke tergkoppeling met een makkelijk overzicht van de resultaten van het evenement.