Tickets, Entreemanagement & Support
voor Online en Offline Evenementen

E-tickets & Toegangsbeheer

Online Events & Livestreams

Marketing en Promotie

Sales Optimalisatie

Tickets & Toegangsbeheer voor evenementen en meer!

Wat je ook organiseert, als er kaartjes verkocht worden, zijn wij graag jouw partner. Of je nu kaartjes wilt verkopen voor een dancefeest, een spellenmiddag of een fietsvierdaagse, registreer jouw account en start met verkopen. En ook aan deur zorgen wij graag voor een hartelijk welkom, en een snelle afhandeling van de toegang tot jouw evenement.

Bij het organiseren van een Event moeten de Ticket & Toegangsbeheer professioneel geregeld worden. Het systeem wat wij hanteren voor de Tickets & Toegangsbeheer is er op gemaakt dat de organisator het helemaal zonder onze hulp kan afhandelen.

Heb je speciale wensen voor jouw evenement of activiteit?

Wij kunnen je ondersteuning bieden voor tal van andere zaken. Of je nu T-shirts zoekt, een Social Media campagne wilt lanceren, of gewoon iemand zoekt die even meedenkt. Neem even contact met ons op om de wensen en mogelijkheden samen te bespreken.

Tickets voor Evenementen en Beurzen

Ook voor evenementen en beurzen ben je bij L-Event Tickets op de goede plek! Wij helpen graag om jouw zakelijke event van een gestroomlijnde toegang te voorzien.

Heb je speciale wensen voor jouw evenement of activiteit?

Wij kunnen je ondersteuning bieden voor tal van andere zaken. Neem even contact met ons op om de wensen en mogelijkheden samen te bespreken. Wij vinden de volgende punten dan ook belangrijk:

 • Makkelijke administratie
 • Volledige eigenbeheer
 • Eenvoudig inchecken met QR-Code
 • Tickets printen is niet nodig
 • Altijd inzicht in de verkoopresultaten

Door de nieuwe maatregelen die 1 Juni zijn ingevoerd, is het  tegenwoordig ook nodig om tijden te koppelen aan de tickets. Zo kan de anderhalve metermaatregel op de meest effectieve manier toegepast worden. L-Event Tickets biedt je:

 • Corona Checkgesprek
 • Een platform waar tickets/reserveringen kunnen worden gekocht/geplaatst binnen bepaalde tijdsvlakken.
 • Een platform waar het checkgesprek vooraf wordt afgenomen en aangegeven op het ticket/reservering
 • Op locatie kan er op het moment zelf een tickets/reservering gekocht/gedaan worden
 • Reserveren kan ook vooraf gedaan worden
 • Reserveren via App, website of (facebook?)
 • OPTIONEEL: het instellen en inplannen van de werktijden en dagen.

Reserveren en Inchecken voor Restaurants, Terrassen en Cafés

Wat je ook organiseert, als er kaartjes verkocht worden, zijn wij graag jouw partner. Of je nu kaartjes wilt verkopen voor een dancefeest, een spellenmiddag of een fietsvierdaagse, registreer jouw account en start met verkopen.

Heb je speciale wensen voor jouw evenement of activiteit?

Wij kunnen je ondersteuning bieden voor tal van andere zaken. Neem even contact met ons op om de wensen en mogelijkheden samen te bespreken.

 • Inclusief Corona Checkgesprek
 • Eenvoudig inchecken met QR-Code
 • Tickets printen is niet nodig
 • Altijd inzicht in de verkoopresultaten

Mogelijkheden

Tickets & Toegangsbeheer

Wanneer je een organisator bent van evenementen, kom je erachter dat je zonder tickets & toegangsbeheer niet ver zal komen. Het zijn een van de belangrijkste zaken voor je evenement. De toegang van een evenement zorgt voor de eerste indruk, en die is het belangrijkste! Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat we dit zo optimaal mogelijk kunnen doen voor jou organisatie!

Wil je meer weten over “Ticket & Toegangsbeheer” ? Lees hier snel verder

Heb je speciale wensen, verzoeken of iets unieks voor jouw evenement of activiteit?

Klik dan Hier en neem direct contact met ons op!

Online Events & Livestreams

De vraag naar Online Events & livestreams is er toegenomen en al vele organisaties zijn erop ingespeeld. Deze manier van evenementen organiseren brengt een hoop nieuwe kansen en mogelijkheden. Wil je als organisator ook inspelen op de Online Events & Livestreams? Dan bieden wij de mogelijkheid aan om dit te supports!

Dus wacht niet langer en kijk snel Hier wat de kansen en mogelijkheden zijn!

Drukwerk & Merchandise

Drukwerk zoals visitekaartjes, flyers, poster, maar ook jou logo op een pet als Merchandise is allemaal te regelen! Alle soorten tastbare producten die je nodig hebt voor het vergroten van je bereik of verdiensten. Daarnaast is het ook leuk om toevallig je eigen logo voorbij zien te komen op voorbijganger zijn kleding.

Wat we allemaal kunnen laten bedrukken kunt u Hier lezen of neemt even contact met ons op!

Marketing Support

Marketing Support is een breed genomen term waarmee eigenlijk bedoeld wordt: ” Hoe en op welke manier bereik je jou doelgroep het best?”. Deze vraag beantwoord dan ook precies wat wij bedoelen met Marketing Support . Dus heeft jou evenement hulp nodig bij het bereiken van je doelgroep? Of zijn er nog genoeg andere dingen waar je jezelf mee bezig moet houden? Dan kunnen wij de marketing voor je supporten!

Wil je weten hoe jij je doelgroep snel bereikt? Kijk dan eens een kijkje Hier!