In een paar stappen
beginnen met de verkoop

Snel van start met jouw ticket verkoop.

Registreer eenvoudig een gratis account, vul de
benodigde gegevens aan, en ga vandaag van start met jouw ticketverkoop.

Heb je tickets gekocht?

Je kunt ze eenvoudig downloaden in jouw persoonlijke account.

Registreer eerst een account als Organisator

Om als verkoper aan de slag te kunnen, begin je eerst met het aanmaken van een Account bij L-Event Tickets. Zodra je het account geverifieerd hebt, kun je direct aan de slag met de volgende stappen.

Na de registratie volgen de stappen om de Organisatie toe te voegen, en de Locatie voor het evenement aan te maken. Daarna is het tijd om het evenement toe te voegen en tickets aan te maken in de TicketManager.

Wij controleren alle accounts en ingediende Events handmatig en, indien nodig, zullen wij contact opnemen om jou te helpen met een goede verkoop!

Hulp nodig bij het registreren of het aanmaken van Tickets? Wij staan voor jou klaar!

Tickets & Tickettypes aanmaken bij L-Event

In ons ticketsysteem kun je verschillende soorten tickets aanmaken met verschillende prijzen. Hoe je de Tickets noemt mag je helemaal zelf bepalen, zorg er wel voor dat de tickettypes herkenbaar zijn aan de naam. Denk bijvoorbeeld aan “Early Bird Tickets”, “VIP-Tickets”, “Combi-Tickets” of gewone standaard tickets.

Verkooptijd instellen per Ticket-Type

In de TicketManager kun je eenvoudig een start- en eindtijd instellen per type Ticket. Kies bijvoorbeeld voor een “Presale” of “Early Bird” Ticket die in een beperkte oplage beschikbaar is.

Maak jouw Tickets “PLUS”.

Bied nét dat beetje extra voor jouw fans en bezoekers. Wij beschikken over uitgebreide mogelijkheden om Tickets te combineren met fysieke producten. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Een Ticket combineren met …

Maak je gebruik van betaalde parkeerplaatsen, fietsenstalling of garderobe? Met een combi-ticket kunnen ticketkopers alvast vooruitbetalen om wachtrijen te voorkomen.

Behoefte aan meer?

Wij bieden zoveel meer om jouw ticketverkoop tot een succes te maken. Wat dacht je van Livestreams of Reserveren voor Horeca en Musea, maar ook ondersteuning voor Workshops is geen probleem!

Start met het promoten van jouw Tickets

Om de verkoop te starten is het natuurlijk wel handig om zo veel mogelijk mensen op de hoogte te brengen! Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van Social Media, jouw eigen website, een nieuwsbrief of misschien wel door middel van het ophangen van posters.

Online & Offline promotie

Behaal snel resultaat met de verkoop van jouw tickets met onze tips. We helpen je graag!

  • Plaats een link op jouw website.
  • Maak gebruik van Social Media.
  • Schrijf een passende tekst bij jouw activiteit.
  • Hang posters op bij lokale bedrijven.

Het resultaat snel op jouw rekening

Bij het organiseren van activiteiten en evenementen kunnen de facturen al snel oplopen. Daarom houden wij de omzet niet onnodig lang vast. Zodra de ticketverkoop van start gaat, zorgen wij er voor dat de omzet zo snel mogelijk verwerkt wordt. Zo hoef je nooit lang op de eerste omzet te wachten.

Administratie en resultaten in eigenbeheer

De administratie en resultaten heeft een ondernemer graag overzichtelijk en in eigen beheer. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat dit mogelijk is (ondanks de nieuwe maatregelen). Het per direct verwerken van een reservering is in een oogwenk gedaan. Wil je dezelfde dag nog kijken wat de resultaten zijn, staat dat meteen in ons systeem verwerkt. Omdat er al zoveel maatregelen zijn opgesteld, proberen wij het toch een stuk makkelijker te maken door deze toepassingen te bieden. Heb je nog meer vragen hierover, kijk dan bij de handleidingen, of neem contact op via ons Contactformulier.

Tickets Bestellen & Downloaden

De aangeboden tickets worden verkocht via onze beveiligde website. Bezoekers komen via een unieke url bij de bestelpagina voor de tickets, waar de gewenste hoeveelheid tickets direct bestelt kan worden. Het online afrekenen gebeurt via een beveiligde verbinding van de betalingsprovider. Na het afronden van de bestellingen worden de tickets verzonden per e-mail. Alle tickets krijgen een unieke QR-code die gebruikt kan worden voor de toegangscontrole.

Meer informatie over het bestelproces hebben we verzameld in onze handleidingen.