Ondersteuning bij Marketing en Social Media campagnes

Mocht je naast de reguliere ticketverkoop ook behoefte hebben aan meer hulp bij de verkoop, dan bieden wij tal van extra mogelijkheden om jouw verkoop een extra boost te geven.

Geef jouw ticket verkoop een boost met goede marketing.

Ondersteuning bij Marketing en Social Media campagnes

Marketing Support is een breed genomen term waarmee eigenlijk bedoeld wordt: ” Hoe en op welke manier bereik je jou doelgroep het best?”. Deze vraag beantwoord dan ook precies wat wij bedoelen met Marketing Support . Dus heeft jou evenement hulp nodig bij het bereiken van je doelgroep? Wil jij Social Media écht slim inzetten? Dan kunnen wij de marketing voor je supporten en goede social media campagnes maken!

Marketing Support

Social Media

Een groot deel van de dag is jouw doelgroep online. Het is dus enorm belangrijk dat jij dat ook bent. Met Online Marketing zorg je ervoor dat jouw tickets snel zijn uitverkocht!

Heb je al een campagne plan, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij het slim inzetten van beeldmateriaal om jouw boodschap goed over te brengen? Wij helpen waar jij hulp nodig hebt.

Social media is de manier om je evenement over te brengen aan je doelgroep. Toch is het bijhouden van social media moeilijker dan het lijkt. Veel aspecten kunnen ook over het hoofd gezien worden, wat natuurlijk jammer zou zijn voor het evenement. Wij begrijpen dat het bijhouden van social media nogal een groot begrip is. Daarom staat hieronder wat onze mogelijkheden zijn. Heeft u nog andere wensen, dan is een belletje/afspraak zo gedaan/gemaakt.

 • Het bijhouden van Facebook/Instagram/Twitter
  • Plaatsen van berichten
  • Linken van berichten naar jouw website
  • Plaatsen van reacties op berichten van gasten
 • Het verzinnen en bijhouden van de content die gepost wordt
 • Het bijhouden van de vragen die via social media gesteld worden

Nieuwsbrief

Hou je gasten op de hoogte, en zorg voor voorpret en betrokkenheid.

Een nieuwsbrief is nogal een populaire en goed bekeken manier van communiceren met je bezoekers. Voordat het evenement gaat plaats vinden, is het belangrijk dat je bezoekers de belangrijkste informatie op tijd en correct ontvangen. Daarvoor kunnen wij de nieuwsbrief voor je bijhouden en verzenden op de juiste tijden en datums. Wij zorgen dat die er netjes en verzorgd uit ziet en houden ons aan de huisstijl van jouw evenement.

Een nieuwsbrief is ook goed meetbaar. Je kunt overzichtelijk zien wat je bezoekers lezen, en waar ze op klikken. Een ideale manier om te zorgen dat je inspeelt op de behoeftes van jouw doelgroep.

Content Managment

Content management is het opstellen van content (inhoud) op de juiste manier. Nieuwsbrieven, blogs, en handleidingen zijn goede voorbeelden hiervan. De content die gegenereerd wordt  moet altijd aan bepaalde eisen voldoen. Wanneer je de eisen hiervoor niet kent, ga je al snel de fout in. Om dit als bedrijf te voorkomen, is het handig om een content manager te hebben. En laten wij die toevallig eentje hebben. Wil je daar gebruik van maken? Neem dan snel contact op voor meer informatie!

Website Development & Support

Een website maken en bijhouden kan op veel verschillende manieren worden gedaan. Maar de kwaliteit en aanpasbaarheid verschillen enorm. Een makkelijk gemaakte website wordt vaak als “onprofessioneel” gezien.

Een website is een bepalende factor voor een Evenement. Het maken en bijhouden van de website moet zo optimaal mogelijk verlopen. Ben je opzoek naar een partner die de kwaliteiten bezit om een professioneel uitziend en goed werkende website te maken en bijhouden? Zodat jij je focus kunt leggen op het evenement zelf? Dan hoef je niet verder te zoeken!

Wat wij bieden:

 • Professionele en intuïtieve website
 • Het onderhoud en updaten van de website wanneer nodig
 • Snel antwoord op vragen met een geweldige service

Heb je nog andere wensen? Dan is alles te bespreken!

Promo video’s

Beelden zeggen maar dan 1000 woorden! Daarom is voor veel events het goed idee om een filmpje op je website te plaatsen met beelden van een vorige editie.

Wij hebben de mogelijkheid om zelf te filmen op locatie, en deze profesioneel en origineel te monteren. Hiermee breng je jouw event perfect onder de aandacht.