Drukwerk & Merchandise

Van flyers tot facebook

Visitekaartjes

T-Shirts

Posters

Petten

Drukwerk

Al leven we in een digital tijdperk, de kracht/aantrekkingskracht van drukwerk blijft toch groot! De herkenbaarheid die het met zich mee brengt kan heel waardevol zijn voor je evenement.

Strooi- en Visitekaartjes

Een visitekaartje is altijd handig als een goed gesprek met iemand uitloopt op een potentiele klant. Je gegevens op een bierviltje moeten schrijven is natuurlijk geen uitstraling voor een bedrijf. Wilt u deze situatie voorkomen?. Wij ook, daarom bieden wij de mogelijkheid om visitekaartjes met uw gegevens te laten bedrukken.

Flyers

Flyers worden gebruikt om de doelgroep van het evenement eraan te herinneren dat het evenement plaatsvind en wanneer het plaatsvind. Door op de juiste plekken flyers te verspreiden kan je er zo voor zorgen dat je festival opgemerkt wordt. Om het u zo makkelijk/voordelig mogelijk te maken, zorgen wij ervoor dat wanneer het nodig is de flyers bedrukt kunnen worden naar uw wens.

Mediawall

Een mediawall is een grote banner waar alle logo’s van sponsoren en meewerkende organisaties opstaan. Dit is een mooie manier om reclame te maken van uw bedrijf, maar ook van de meewerkende organisaties. Het zelf maken van een mediawall is een hoop werk en tijd. Omdat u al zoveel moet regelen voor het organiseren, zijn wij niet de moeilijkste, en kunnen dit uit handen nemen.

Stickers

Overal door elke stad zie je wel stickers hangen. Is het niet van een voetbalclub dan wel van een carnavals vereniging. Dit soort stickers gebruiken is een slimme manier van reclame maken. Sommige evenementen delen naderhand stickers uit aan hun gasten als aandenken maar ook als reclame product.

Dit soort stickers kunnen wij leveren met de bedrukking naar uw wens en in verschillende maten verkrijgbaar.

Balieflyers

De balieflyer zie je vaak terug bij druk bezochte plekken zoals: een kassa van een horeca restaurant of de balie van een detailhandel winkel. Dit is daarom de perfecte manier om je evenement te promoten. Geen tijd of mogelijkheid voor het ontwerpen en drukken van uw balieflyer? Wij doen het graag voor u!

Merchandise

Vergroot de herkenbaarheid van je team, en van je evenement met toffe merchandise. Vaak willen bezoekers graag reclame voor je maken door te laten zien dat ze op jouw evenement zijn geweest, zonde om deze kans niet te gebruiken!

Petten

Een pet met het logo van een organisatie kan zorgen voor een goede reclame. Wanneer iemand een leuk evenement heeft bezocht kan een aandenken/souvenir een leuke toevoeging zijn. Voor de organisatoren en medewerkers kan het een hulpmiddel zijn om  hun eigen collega’s te herkennen. De petten zijn te krijgen in verschillende kleuren en maten. Er zijn ook verschillende manieren om de pet te laten bedrukken.

T-shirts

Een T-shirt is op de spijkerbroek na, misschien wel een van de meest gedragen kledingstukken. Wanneer iemand in een T-shirt loopt met uw evenement of organisatie erop zal dit door veel mensen gezien worden. Dit kan positief uitpakken op het bereik van je doelgroep.

Net als bij de petten kunnen de T-shirts ook worden gebruikt voor het kenmerken van het personeel dat u hebt rondlopen.

Truien

Heeft u een buitenevenement? of personeel dat buiten moet staan wegens bepaalde redenen? Dan kan u het niet maken om u eigen personeel in een T-shirt te laten werken. Wij hebben daarom ook de optie om truien te laten bedrukken. Want we laten natuurlijk niemand in de kou staan…!

Keycord’s

Een keycord is een item dat je overal ziet terugkomen. Het wordt voor vele doeleinde gebruikt, zoals: het aangeven wie je personeel is, VIP ticket aanhangen, het uitdelen als reclame en natuurlijk om uw sleutels aan te hangen. Tijdens een evenement komt het wel professioneel over als de keycord dan ook bedrukt is met de huisstijl/logo/naam evenement. En dat is precies waar wij u mee kunnen helpen!