Online verkoop van Tickets & Toegangsbewijzen
voor Events, Workshops, Concerten…

Beheer zelf de Tickets & Toegang!

Verschillende Tickettypes naar wens!

Soepele doorstroom van bezoekers!

Ontvang elke maand jouw omzet!

Professioneel Tickets & Toegangsbeheer

Bij het organiseren van een Event moeten de Ticket & Toegangsbeheer professioneel geregeld worden. Het systeem wat wij hanteren voor de Tickets & Toegangsbeheer is er op gemaakt dat de organisator het helemaal zonder onze hulp kan afhandelen.

Tickets

Maak snel en simpel tickets aan, en verkoop deze op een veilige manier aan jouw bezoekers.  Je betaald alléén een fee voor de tickets die je verkoopt, en je krijgt de opbrengst snel op je rekening. Zo kun jij ervoor zorgen dat jouw evenement slaagt. Verkopen je tickets minder snel dan je had gehoopt? Geen paniek! Wij bieden je verschillende boosters waarmee je de ticketverkoop kunt laten stijgen.

Heb je hulp nodig? Ons team staat graag voor je klaar om je te adviseren en is makkelijk bereikbaar.

Wij maken gebruik van een systeem waar je zelf invult wat voor tickets je wilt aanbieden en voor welke datum. Ook de huisstijl kan worden weergegeven op het ticket. Zo maak je er iets herkenbaars van!

Daarnaast kun je ook gebruik maken van:

  • Het aanbieden van VIP tickets!
  • Creëren van het logo of huisstijl voor de Tickets of Evenement!
  • Bijgeleverde Ticketscanners
  • Een handig systeem voor de administratie
Ticket voorbeeld

Toegangsbeheer

Hoe je omgaat met de bezoekers die aan je deur komen is heel belangrijk voor het slagen van je event. Zeker in de huidige tijd waarin een gestroomlijnde doorloop van bezoekers belangrijker is dan ooit. Je scant eenvoudig de gekochte tickets aan de deur, met je smartphone. Of wij kunnen je helpen door dit volledig uit handen te nemen. Een aantal van de mogelijkheden is:

  • Ons gastvrije scanteam aan jouw deur
  • Garderobe & parkeren
  • Rode loper en mediawall
  • Communicatie Covid -19 maatregelen

Meer weten over de mogelijkheden? Elk evenement is anders. Een aanpak op maat is dan ook het meest effectief. Neem contact met ons op, voor een aanbod voor jouw evenement.

Staat er iets niet vermeld, vraag ernaar en wij regelen het!

Maak eenvoudig een event aan en start met jouw ticketverkoop