Tickets & Toegangsbeheer

De toegang van een evenement zorgt voor de eerste indruk, en die is het belangrijkste! Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat we dit zo optimaal mogelijk kunnen doen voor jou organisatie!

Maak een goede eerste indruk met een vlotte entree

Tickets & Toegangsbeheer

Wanneer je een organisator bent van evenementen, kom je erachter dat je zonder tickets & toegangsbeheer niet ver zal komen. Het zijn een van de belangrijkste zaken voor je evenement. De toegang van een evenement zorgt voor de eerste indruk, en die is het belangrijkste! Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat we dit zo optimaal mogelijk kunnen doen voor jou organisatie!

Heb je speciale wensen, verzoeken of iets unieks voor jouw evenement of activiteit?

Klik dan hier en neem direct contact met ons op!

Tickets

Maak snel en simpel tickets aan, en verkoop deze op een veilige manier aan jouw bezoekers.  Je betaald alléén een fee voor de tickets die je verkoopt, en je krijgt de opbrengst snel op je rekening. Zo kun jij ervoor zorgen dat jouw evenement slaagt. Verkopen je tickets minder snel dan je had gehoopt? Geen paniek! Wij bieden je verschillende boosters waarmee je de ticketverkoop kunt laten stijgen.

Heb je hulp nodig? Ons team staat graag voor je klaar om je te adviseren en is makkelijk bereikbaar.

Wij maken gebruik van een systeem waar je zelf invult wat voor tickets je wilt aanbieden en voor welke datum. Ook de huisstijl kan worden weergegeven op het ticket. Zo maak je er iets herkenbaars van!

Daarnaast kun je ook gebruik maken van:

  • Het aanbieden van VIP tickets!
  • Creëren van het logo of huisstijl voor de Tickets of Evenement!
  • Bijgeleverde Ticketscanners
  • Een handig systeem voor de administratie
Ticket voorbeeld

Scan App

Met onze handige scan app scan je eenvoudig de tickets aan de deur. Binnen enkele seconden is de scan verwerkt en is het ticket verwerkt. Je kunt zowel van papier als van een mobiel scannen.

Wallet

Je bezoekers kunnen hun gekochte tickets eenvoudig opslaan in hun Google of Apple Wallet. Hiermee houden ze overzicht over hun tickets, en scan je ze nóg gemakkelijker aan de entree.

Bezoekers Registratie

Wil je graag van al je bezoekers gegevens ontvangen? Bij elk evenement is het mogelijk om bij aankoop te vragen om gegevens van de bezoekers per ticket. Zo weet je precies wie er komt.

Ons Scan Team maakt een feestje van de entree.

Geef het toegangsbeheer uit handen

Heb je genoeg om handen tijdens je evenement? Laat ons scan team de binnenkomst voor je regelen!

Heb je speciale wensen, verzoeken of iets unieks voor jouw evenement of activiteit?

Klik dan hier en neem direct contact met ons op!