Laden Evenementen

Something Ell’s – in Concert: Een spetterend muziekfeest met topartiesten!

Gastheer en presentator van deze avond is niemand minder dan Lex Uiting. Hij zal ons op zijn eigen, gezellige wijze uiteraard meenemen Nao ’t Zuuje, maar ook naar vele andere onvergetelijke en unieke muziekmomenten uit de muziekgeschiedenis. Ladies of Soul Edsilia Rombley & Berget Lewis staan samen met Linda Smeets en zangtalenten van haar eigen zangschool Zang en Co garant voor swingende zang van topkwaliteit.

De mooiste liedjes uit vele muziekstijlen passeren de revue. De show wordt ondersteund door Fanfare Ellona, Eller backing vocals en D.H. Dansstudio wat zorgt voor een extra dimensie en beleving van de prachtige nummers.

“Het wordt gegarandeerd een onvergetelijke top-avond met een schitterend, afwisselend, verrassend programma.”

Omdat we na afloop nog lang niet naar huis willen, zullen DJ’s Wout & Frank aansluitend zorgen voor een spectaculaire afterparty waarbij het dak er helemaal vanaf gaat!

Let op: Voor dit evenement zijn de Algemene voorwaarden van de organisatie van toepassing. Tijdens het evenement is het verboden om foto’s, video of audio opnames te maken.

De ticketverkoop start op donderdag 16 maart om 18:00 uur

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar