Laden Evenementen

Op 8 Juni vindt in de KFC Diepenbeek een fantastische Spaanse avond plaats, met muziek, dans en een heerlijk Spaans diner.

Spectaculair optreden van Maykel López Rodríguez

De uit Havana afkomstige zanger Maykel López Rodríguez begon al op jonge leeftijd met zingen en heeft sinds het begin van zijn muzikale carrière al in verschillende groepen gezeten: Grupo Premier, Dioses de la Calle, Son de Cuba en Los Cavales. Voordat hij besloot Cuba voor Europa te verruilen was hij zanger bij één van Cuba’s bekendste groepen: Oderquis Revé y su Changuï.

Jullie kunnen hem zonder twijfel ook kennen van The Voice Van Vlaanderen waarin hij in het jaar 2022 in team Natalia schopte tot de halve finale. Maykel López Rodríguez is als zanger van vele markten thuis: hij rapt even gemakkelijk als dat hij een gevoelige ballade zingt.

Hij brengt een veelzijdig repertoire brengt met vooral veel dansbare salsa- en latinnummers. Een optreden van Maykel staat dan ook garant voor een succesvol feest!

Geniet van de mooie Flamenco van Noémi

De Flamenco danseres Noémi Aire Flamenco brengt iedereen in vervoering met deze innemende Spaanse dans. Flamencodans is een van de mogelijkheden binnen flamenco om je gevoelens te uiten. Van intens verdriet tot euforisch plezier, waarbij de vrouwen hun vrouwelijkheid ten toon spreiden.

Een uitgebreid Spaans buffet

Pasión y Sabor verzorgt een uitgebreid Spaans buffet, met heerlijke tapas zoals albondigas, tortilla, kroketjes, patatas bravas, manchego en nog meer typische Spaanse tapas. Als hoofdgerecht serveren we de befaamde Paella Mixta. Deze paella met zowel zeevruchten als kip brengt je met de heerlijke geuren en smaken meteen in Spaanse sferen. En natuurlijk mag een écht Spaans dessert niet ontbreken, en wordt er gezorgd voor een heerlijke Crema Catalana.

De drankjes zijn bij deze niet inbegrepen. Behalve de Sangria die op een échte Spaanse avond niet mag ontbreken.

Tickets zijn verkrijgbaar tot 26 Mei, maar op = op, dus bestel je kaarten op tijd!

Let op: De tafelindeling wordt gedaan per bestelling.  Heeft u meerdere bestellingen geplaatst, en wilt u toch graag samen zitten? Neem dan contact op met de organisator om hier rekening mee te houden.

Er zijn ook speciale tickets te koop voor kinderen tot 13 jaar, voor slechts €18,50. Houdt er rekening mee een ID bewijs mee te nemen wanneer u dit ticket gebruikt.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Entree - Spaanse Avond
De ticketprijs is incl. servicekosten en btw.
45.00 per persoon
Entree tot 13 jaar - Spaanse Avond
Ticketprijs is incl. servicekosten en BTW, ID bewijs bij entree verplicht
18.50 per persoon