Het is tijd voor verandering! Als ondernemer is het belangrijk om je aan te passen in een snel veranderende samenleving, en dat is precies wat wij gedaan hebben. Met een vernieuwd platform, boordevol met nieuwe mogelijkheden, zijn wij er helemaal klaar voor.

Toen wij in de zomer van 2019 van start gingen met het Ticketsysteem “L-Event Tickets & Toegangsbeheer”, hadden wij nooit kunnen bedenken dat er een periode aan zou breken die flink roet in onze planning zou gooien. Ook bij ons heeft de Coronacrisis een behoorlijke impact gehad, doordat alle (en echt alle!) geplande evenementen in één klap werden geannuleerd. Daarmee kwam abrupt een eind aan het voor ons veelbelovende festivalseizoen voor 2020. Met als positieve uitkomst dat een half jaar later het complete businessmodel is aangepast. Waar het ooit begonnen is met de online verkoop van Tickets en Toegangscontrole, hebben wij de mogelijkheden flink uitgebreid. Lees snel verder over onze Innovaties & Noviteiten!

  • Reserveringssysteem voor Horeca inclusief Checkgesprek en NAW gegevens.

Tickets & Toegangsbeheer, zoals altijd.

En dat zal nooit veranderen, het is immers de corebusiness van L-Event! Bij ons verkoop je eenvoudig E-Tickets in alle soorten en maten, inclusief toegangscontrole om de bezoekers in te checken bij jouw evenement of activiteit. En natuurlijk staat ons team klaar wanneer je behoefte hebt aan Corona-proof EntreeManagement op locatie. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden samen door te nemen!

Een Online Corona-Checkgesprek bij Reserveringen.

Het checkgesprek is verplicht bij een bezoek aan de horeca, een restaurant, café, bioscoop, theater, concertzaal of museum. En daarnaast moeten extra persoonsgegevens worden verzameld van alle bezoekers. Speciaal voor deze branches hebben wij een reserveringsmodule om die processen zo soepel (en veilig!) mogelijk te laten verlopen. Jouw bezoekers kunnen online reserveren, ook bij jou op locatie met onze gratis QR-Poster op ons platform. Geen gedoe met rondslingerende namenlijsten, wij zorgen voor het opslaan van alle privacygevoelige informatie.

RSVP en geregistreerde toegang.

R.S.V.P. is de afkorting voor Répondez s’il vous plaît, wat weer staat voor “Antwoord alstublieft”. Deze methode is uitermate geschikt bij uitnodigingen voor Bruiloften en Feesten, maar ook voor begrafenissen. Zo kunnen de genodigden tijdig laten weten dat ze aanwezig zijn en heeft de ceremoniemeester of organisator een goed overzicht van alle aanwezigen. Zo kan er altijd teruggekeken worden wie er langs zijn geweest. Voor meer voorbeelden en uitleg, kijk dan eens op RSVP & Reserveringen.

Online Evenementen en Concerten met Livestream ondersteuning.

Momenteel is het voor organisatoren lastig om grote aantallen bezoekers uit te nodigen op locatie. Daarom kiezen organisatoren steeds vaker voor de online mogelijkheden, zodat er een grotere doelgroep bereikt kan worden. Wij beschikken over diverse mogelijkheden voor beveiligde toegang tot Online Evenementen en Livestream.

Haal meer resultaat met de L-Event Boosters.

Wij hebben een groot scala aan Boosters beschikbaar als extra hulpmiddelen bij jouw Ticketverkoop en de organisatie van jouw Evenement of Activiteiten. De Boosters zijn extra opties om meer resultaat te behalen

 

Drukwerk

Of het nu gaat om visitekaartjes of bierviltjes, dik of dun papier, kleding of plastic drukwerk, wij kunnen het allemaal laten maken! Zo kan je jou evenement aantrekkelijker maken met geweldig promotie materialen. Heb je zelf moeite met logo’s of afbeeldingen bewerken/optimaal maken voor het drukwerk? Geen probleem, neem even contact met ons op via:

www.L-Event.nl/contact/

dan helpen wij jou graag verder!

Marketing Support

Marketing Support voor een evenement is belangrijk, maar het goed toepassen van de marketing support is nog veel belangrijker. Dus heb je moeite met het creëren van content, het bijhouden van je sociaal media accounts of het bijhouden van je nieuwsbrieven? Laat het dan even weten!

Coronatools

Coronatools zijn bedoeld om ondernemers te helpen bij het aanpassen aan de nieuwe maatregelen. Heb jij als ondernemer nog niet kunnen aanpassen? Of heb je een tekort aan tijd en materialen? Dan kunnen wij de juiste partner zijn door jou onderneming “Maatregelproof” te krijgen. Kijk hier wat het allemaal inhoudt:

https://www.l-event.nl/voor-wie/corona-tools/