Bij L-Event Tickets snappen we dat je wanneer je een evenement organiseert je vaak behoefte hebt aan inkomsten. Wanneer je een locatie of andere partij gaat betrekken zullen de eerste rekeningen ook binnenkomen, en daarom is het fijn als je inkomsten van de tickets ook op die momenten al binnenkomen. Bij L-Event tickets betalen we elke maand uit, zodat jij kunt investeren in het evenement waar je van droomt.

Waar blijven de ticket inkomsten?

Zodra jouw bezoekers tickets aankomen wordt dit bedrag op een speciale rekening, die wordt bewaakt door de Autoriteit Financiële Markten gestald. Hier is ook het betalingssysteem aangekoppeld zodat jouw bezoekers veilig tickets kunnen kopen. Eén keer per maand worden de ticket inkomsten verzameld, en overgemaakt op de door jouw doorgegeven bankrekening. De ticketkosten van € 0,80 worden hier op ingehouden.

Heb je voor jouw evenement een andere oplossing nodig? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag om je evenement te laten slagen!

Hoe weet ik hoe hoog de ticket inkomsten zijn?

Wanneer je inlogt in jouw account kun je gemakkelijk zien hoeveel tickets er verkocht zijn. Zo weet je dus op elk moment wat de inkomsten zijn die je kunt verwachten. Ook kun je zien hoeveel bezoekers je kunt verwachten, en welke tickettypes er het meest worden aangekocht.

Sneller inkomsten van mijn tickets

Vaak komt het voor dat de verkoop van tickets langzaam op gang komt. Mensen willen nog even overleggen met vrienden, vinden de datum te ver weg om nu al iets vast te leggen, of zijn nog niet op de hoogte van je evenement. Wil je graag een vliegende start maken? Dan kun je daar zelf iets aan doen! Door tickets te verkopen voor early-birds, snelle beslissers, motiveer je mensen om eerder een ticket te kopen. Je kunt er ook voor kiezen om een T-shirt of pet weg te geven bij de eerste tickets, of misschien wel gratis drankbonnen. Zo heb jíj sneller inkomsten, en zijn je bezoekers sneller overtuigd om tickets aan te schaffen.

Overzicht van jouw verkopen

Nadat je de ticket inkomsten hebt ontvangen, krijg je van ons een overzicht van de verkochte tickets. Zo kun je zien of de verkopen naar verwachting gaan, of je nog extra marketing activiteiten moet ondernemen, en hoeveel tickets je over hebt.

Is je vraag nog niet beantwoord? Dan helpen we je graag persoonlijk verder.