Laden Evenementen
Geannuleerd

Vrijdag 2 December maken wij er samen met Echoes of Industry en DJ Pat-Rick een te gek feest van in Zaal Don Bosco te Weert. Echoes of Industry zal voornamelijk pop en rock muziek spelen uit de 70’s – 80’s en 90’s. En DJ Pat-Rick zorgt ervoor dat niemand ook maar een moment hoeft stil te staan.

De band Echoes Of Industry is in 2009 opgericht en ontwikkelde zich snel tot een bekende Noord-Brabantse rock/pop coverband. Met meer dan 80 bekende covers van bands als U2, Dire Straits, Kings of Leon, Rolling Stones, R.E.M, Oasis, Robbie Williams, Nirvana, Queen, Bryan Adams en de Red Hot Chili Peppers maken zij van elke gelegenheid een feest.

Afgelopen jaren waren zij te zien op diverse podia en evenementen in de regio waaronder 013 Tilburg, Mezz Breda, O’sheas Eindhoven, Oerrock, The Waterhole Amsterdam, Dok12 Boxtel, Geldrop-Uit, Harleydag Valkenswaard, Bigtwin Bikeshow Autotron Rosmalen, Hooipop Geldrop en Oranjemarkt Veldhoven.

Meer weten over de band? Bekijk de website van Echoes of Industry.

Bestel je tickets pre-sale € 10,00
Je kunt ook kaarten ter plaatsen kopen tickets door-sale € 12,50

De zaal gaat open vanaf 20:00 uur, de band begint rond 21:30 uur.
Tickets zijn verkrijgbaar vanaf Woensdag 19 Oktober om 19:00 uur.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer (online) beschikbaar