Laden Evenementen

Op verzoek komt Rob Mennen een middag op bezoek bij Fanfare Ellona. Muziek als belangrijkste ingrediënt, maar daarnaast ook ruimte voor ludieke activiteiten, interactie met orkest en publiek. Op deze manier leert u Fanfare Ellona van een hele andere kant kennen! Gegarandeerd is een middag vol verrassingen en muziek!

Rob speelt, presenteert, zingt, interviewt, animeert, prikkelt en zorgt er samen met fanfare Ellona voor dat zowel de leden van het orkest als de toeschouwers een onvergetelijke en unieke middag beleven. Muziek en plezier als verbindende factoren.

Wie is Rob Mennen?

Rob Mennen is pianist en muzikaal leider van diverse producties. Hij heeft zijn eigen programma op L1 waarbij muzikale gasten ‘op verzeuk op bezeuk’ komen in zijn tuin. Zo maakte hij al muziek met onder andere Stef Bos, René van Kooten en Susan Seegers. Later ging hij zelf ‘op bezeuk’ bij diverse Limburgse muziekgezelschappen. Wellicht kent Rob ook van de succesvolle band No Tuxedo wat onlangs in Ell heeft opgetreden.

Nu komt hij voor het eerst ‘op bezeuk’ bij Fanfare Ellona! Een mooie aftrap van het jubileumjaar 2023 waarin Fanfare Ellona 100 jaar bestaat.

Samen met dirigent Ralf Jacobs trakteren ze het publiek zeker op een afwisselende muzikale voorstelling.

Reserveer snel je tickets, want vol is vol. Bij binnenkomst is een kop koffie of thee inbegrepen bij het ticket.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer (online) beschikbaar