Laden Evenementen

Niemand minder dan pianist en presentator Rob Mennen komt ‘op bezeuk’ bij Zanggroep Kazoo. Dat levert gegarandeerd een verrassende en vermakelijke avond vol muziek op, waarbij Rob ervoor zorgt dat u Kazoo ook van een andere kant leert kennen.

Wie is Rob Mennen?

Rob Mennen is pianist en muzikaal leider van diverse producties. Hij heeft zijn eigen programma op L1 waarbij muzikale gasten ‘op verzeuk op bezeuk’ komen in zijn tuin. Zo maakte hij al muziek met onder andere Stef Bos, René van Kooten en Susan Seegers. Later ging hij zelf ‘op bezeuk’ bij diverse Limburgse muziekgezelschappen.

Nu komt hij voor het eerst ‘op bezeuk’ bij een koor en natuurlijk is dat dan bij Zanggroep Kazoo! Deze veelzijdige groep van 40 enthousiaste dames uit Heythuysen/Roggel en ver daarbuiten is namelijk altijd in voor iets nieuws.

Samen met hun heren-combo en dirigent Pieter Steenvoorden trakteren ze hun publiek zeker weer op een afwisselende muzikale voorstelling.

Praktische informatie

De voorstelling begint om 20.00u, de zaal gaat open om 19.40u. Consumpties kunnen worden betaald met munten. Deze kunnen vóór aanvang van de voorstelling worden gekocht in de foyer. Wij wensen u een hele fijne voorstelling!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar