Betaalmethodes bij L-Event Tickets

Betaalbaar en betrouwbaar, daar kiezen we onze betaalmethodes op uit.

Bij L-Event tickets kun je gebruik maken van verschillende betaalmethodes, tegen een scherp tarief, en zeer betrouwbaar.

Welke betaalmethodes gebruikt L-Event Tickets?

Wij maken gebruik van iDeal. iDeal is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Mensen zijn hiermee vertrouwd, en onafhankelijk van leeftijd of digitale behendigheid kunnen ze hiermee gemakkelijk een ticket betalen. Aangezien wij tickets aanbieden voor allerlei evenementen, voor ook variabele doelgroepen vinden wij het belangrijk dat onze betaalmethodes betrouwbaar en gemakkelijk zijn.

Voor onze Belgische klanten hebben we ook de meest gekozen betaalmethode van onze zuiderburen toegevoegd, Bancontact. Ook dit is een heel betrouwbare betaalmethode, en voor de meeste Belgen ook bekend. Zo kunnen zij dus ook gemakkelijk tickets bij je afnemen.

Mijn gewenste betaalmethode zit er niet tussen, wat nu?

L-Event Tickets besluit samen met de organisator welke betaalmethodes er gebruikt worden voor een evenement. Wanneer je er niet uitkomt, kun je het beste contact opnemen met de organisator zelf, zodat ze samen met jou naar oplossing kunnen kijken.

Ik organiseer een event, en wil mijn gasten de mogelijkheid bieden een andere betaalmethode te gebruiken, kan dat?

L-Event Tickets heeft bewust gekozen voor een aantal strategische betaalmethodes, op basis van prijs, gebruik en regio. Hiermee kunnen we de meeste van onze klanten bedienen, tegen een hele scherpe prijs.

Heb je het gevoel dat jouw klanten liever een andere betaalmethode gebruiken dan kunnen we in veel gevallen dit ook aanbieden, tegen een aangepast tarief.